fredag 14 november 2014

Helg-Utmaning!

Nu när vi börjar komma in en bit i november, kan det vara skönt att få en liten Ego-dag, en dag då man bara myser och tar hand om sig själv och har som ett litet "hemma-spa" så, helgens utmaning:

Ego-Spa


Så dyk ner i badkaret, gör en hårinpackning, eller få någon där hemma att ge dig en härlig massage, för nu ska vi rusta oss för julen.

När ni gjort ert inlägg, kommentera gärna i detta inlägg med en länk till ert, så andra enkelt kan kika på hur er version av utmaningen vart.

Vill ni, så länka gärna i utmaningen till oss på Svenska BloggToppen:
www.svenskabloggtoppen.blogspot.se 

Varje fredag framöver kommer det komma en ny utmaning som sträcker sig fram till söndagen, sedan väljer vi ut en av er som under mån-tors får en topp-plats här på SBT :)
Hoppas ni antar utmaningen!!!


I samband med utmaningen har vi ett supertrevligt erbjudande från Klinta&CO som ger oss 20% rabatt när vi handlar i deras webb-butik under Klintas Massageljus och Hudvård. (massageljusen är helt underbara, de doftar gott, och lämnar huden mjuk och följsam) Uppge koden "toppblogggar"
Erbjudandet gäller hela november ut.

Nu tänker ni säkert, Massageljus?? Japp, dessa ljus kan du dels ha på ordet för doft, men om du doppar fingret i vaxet, eller droppar ut några droppar i handen, så bränns det inte ens, det är som en varm massageolja :) helt fantastiskt - och en bra julklapp )
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din Kommentar!